20_01

Зустріч з лідерами шкіл міста

26 вересня в Козятинському центрі дитячої та юнацької творчості відбулася перша у цьому навчальному році зустріч з лідерами шкіл міста. Відкрила зустріч директорка ЦДЮТ Мельник Ольга Олександівна. Вона побажала учням натхнення, успіхів та здоров'я у новому навчальному році. Крім того, на заході була присутня директорка міського методичного кабінету Ясінська Марина Олегівна.
Проводила захід куратор лідерів методист ЦДЮТ Ткачук Ольга Василівна. Для лідерів були підготовлені цікаві завдання. Спочатку учні презентували роботу учнівського самоврядування саме свого освітнього закладу. Потім лідери самостійно підготували проект під назвою "Лідер може...". Слухачі ділилися ідеями про те, як вони за роки свого лідерства могли б позитивно вплинути на розвиток своєї школи та міста. А також які вони бачать проблеми на локальному рівні та шляхи їх вирішення. Деякі ідеї були досить цікавими та учні обіцяли їх втілити у життя.
Потім було розглянуте досить актуальне та болюче питання сьогодення - це булінг. Дітям була запропонована ситуація булінгу і вони мали на конкретному прикладі продемонструвати шляхи її вирішення. Обговорення такої важливої проблеми викликало багато щирих емоцій і розуміння її важливості для молодіжного середовища. Видно було, що лідерам дійсно небайдужа ця тема. Вони справді переживають за жертв булінгу та хочуть максимально їм допомагати.
Цілком зустріч пройшла в гарній та дружній атмосфері. Такі заходи будуть систематичними, адже є дуже багато тем для обговорення. Сподіваюся, що наступні тренінги будуть не менш продуктивні та позитивні, адже лідери показали: якщо почати з зернини, то можна виростити щедрий урожай, головне - продумати та створити відповідні умови.










Немає коментарів:

Дописати коментар