21_11

Я - лідер і за мною майбутнє

 Учнівська молодь - прогресивна частина суспільства, здатна змінювати життя на краще. Від її активної позиції значною мірою залежить майбутнє нашої громади.

Виховання свідомого молодого покоління, мотивування його до творчої праці, залучення до різноманітних проєктів – це пріоритетні завдання учнівського самоврядування.
27 жовтня в актовій залі Козятинського центру дитячої та юнацької творчості відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування «Я - лідер і за мною майбутнє», яку організували Ольга Ткачук, кураторка Союзу активної молоді, і Марина Ясінська, консультант Козятинського Центру професійного розвитку педагогічних працівників.
З вітальним словом до присутніх звернулася М. Ясінська, побажавши учасникам творчої праці, позитивних емоцій та вражень від спілкування з однолітками. Марина Олегівна наголосила на тому, що молоді варто конструктивно сприяти, допомагати, підтримувати, бо учнівська молодь – це рушійна сила суспільства, це майбутнє нації.
Ольга Ткачук провела тренінг «Сонце лідерських якостей», під час якого було сформульовано перелік рис лідера.
Активне учнівство Козятинської ТГ представило цікаві, яскраві, змістовні фотоматеріали, які висвітлюють участь учнів та учениць у житті закладів загальної середньої освіти.
Учасники заходу отримали корисний досвід від зустрічі.












Немає коментарів:

Дописати коментар