21_02

ВІТАЄМО!!!

 


2 ЛЮТОГО 2021 РОКУ в рамках обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості "Проліски надії -2021" був проведений в онлайн-режимі міський етап обласного конкурсу солістів-вокалістів та читців "Зіркова мрія -2021". 

Конкурс проводився у двох номінаціях за віковими категоріями: молодша група (1- 5 класи),середня група (6-9 класи), старша група (10-11 класи). Члени журі оцінювали виступи учасників за відповідними критеріями: відповідність репертуару віковій категорії вихованців, вокальні та акторські дані, виконавська майстерність, художнє трактування та розкриття художнього образу, якість музичного супроводу, енергетика та самобутність виконання, оригінальність.

 Приємно, що за оцінкою журі у номінації "солісти-вокалісти" вихованці Козятинського центру дитячої та юнацької творчості здобули призові місця у таких вікових категоріях:

 Молодша вікова категорія:

 ІІ місце - Турчинський Єгор, вихованець гуртка "Колектив естрадної пісні" (керівник Фабіцька Тетяна Вікторівна);

 Середня вікова категорія:

 ІІІ місце - Астахова Іванна, вихованка гуртка "Колектив естрадної пісні" (керівник Фабіцька Тетяна Вікторівна). Щиро вітаємо наших переможців!!! А також висловлюємо подяку Фабіцькій Тетяні Вікторівні за високий рівень підготовки та розвиток творчих здібностей дітей, а також Турчинському Марату Олександровичу за професійний та якісний музичний супровід і відео оформлення. Бажаємо наступних творчих перемог!!! О. Ткачук

Немає коментарів:

Дописати коментар